KÄRÄJÄOIKEUDEN ASIANAJOKULUKSI MERKITTY 10000€ RIKOSHYÖTY!

kiuyfdfg

 

oiuy
KTC - Käräjäoikeuden lasku - 9948,80€! 
liuytrty
Parkkipaten todistajat, PP:n Peltola 200€ - muut 3 yht. 220€

Parkkipaten omat todistajat todistivat kaikesta muusta, kuin ydinasiasta eli kuka oli kuljettaja. Nainen, jonka ainoa rikos oli vuokrata pysäköintipaikka ei voinut kutsua todistajia, todistamaan negatiivista seikkaa hänen kuljettamattomuudestaan.

Parkkipaten omat todistajat todistivat kaikesta muusta, kuin ydinasiasta eli kuka oli kuljettaja.

Todistaja Peltola/Parkkipaten myyntipäällikkö, todisti käräjäoikeudessa, että he saivat reklamaatiot, mutta niitä ei käsitelty, koska ei katsottu aiheellisiksi. Todistaja Peltolalla oli esittää oikeudelle tarkka aluevalvontasopimuksen yhteydessä tehty kartta, jossa oli ainoana punaisella merkitty pysäköintirivi -asukaspaikat. He todistivat samalla tienneensä naisen paikan. He eivät ottaneet myöskään lukuisista pyynnöistä huolimatta yhteyttä naiselle autopaikan vuokranneeseen yhtiöön, sillä tieto oli jo heillä.

Parkkipate/KTC, jätti todistaja Peltolan pois hovioikeudesta, joten Parkkipatelta oikeus tai naisen asianajaja ei voinut, kysyä enää mitään.

sdfgh

 

Parkkipaten juristi J.K/KTC esitti käräjätuomarille valmisteluistunnossa "Trafi/ARK-todisteen", jossa nainen oli ajoneuvojen ainoa haltija. Hovioikeudessa saman todisteen läpikäynti kohdalla se oli asianajajan mukaan "hävinnyt". (HO:äänite) Törkeä asiakirjaväärennös mahdollisti pääsyn valmisteluistunnosta pääkäsittelyyn, tämän jälkeen se hävitettiin - siis "hävisi".

Trafi tai ARK ei ole voinut edes vahingossa antaa esitetyn kaltaista todistusta haltijuudesta.

ljhgfdf
Järvinen Reijo/Järvinen Tomi toimii yhtiöidensä kautta tietoisesti sopimusoikeuden periaatteita vastaan. Pienin rikoksista, joista ei edes koidu seuraamuksia.
asds
Alueen ainoa asuintalo ja parkkipaikka Mechelininkatu 1 on rajattu viivalla Lapinlahdenkadun puolelle - väärennös vai vahinko? Oikeudenkäyntiasiakirjan muokkaus harhauttavalla tavalla on rikos. Kolme vuotta sakotusta, perintää osoitteeseen Mechelininkatu 1 lähettänyt Parkkipate ja KTC ovat hyvin tietoisia naisen asuintalon osoitteesta.
Pysäköintialueen kyltitys 2018 asti. (ajankohtana)
As Oy Auroranlinnan pysäköintipaikkkojen kyltitys 2016-2017 Parkkipaten valvottua aluetta.
fghjk
As Oy Auroranlinnan pysäköintipaikka merkinnät 2/2018 jälkeen.
ölkj
Uusi kyltitys - As Oy Auroranlinan paikka nro 6 (kiistan aikaan Ko Marian paikka nro 6)

 

Nainen oli Parkkipaten mukaan laiska ja välinpitämätön; joka ei välittänyt seurauksista; ei jaksanut kävellä omalle autopaikalleen ja pysäköi tietoisesti väärin, nainen uhkaili lakimiehillä ja Seiska-lehdellä työtään suorittanutta päämiestäni ja haastoi vain riitaa. Naista ei kuitenkaan tavattu kertaakaan 184 sakon yhteydessä ajoneuvojen luota - miehen kanssa yhteenottoja oli useita, myös puhelimessa ja sähköpostitse. Petoskanne on kanne, jossa tietoisesti väärä henkilö haastetaan vastaajaksi käräjäoikeuteen.